FUTURE FLUX FESTIVAL is een festival voor nieuwsgierige mensen en een platform voor nieuwe ontwikkelingen in techniek, kunst en innovatie. FUTURE FLUX FESTIVAL past daarmee bij Rotterdam als stad waar de ruimte is om ideeën niet alleen te ontwikkelen, maar ook te testen en uit te voeren. Dat je de wereld kunt veranderen door dingen te maken is daarbij het uitgangspunt.
Het festival vindt plaats in de Onderzeebootloods op RDM Rotterdam. Deze plek, groots en met een rijke industriële historie, ontwikkelt zich in een rap tempo tot dè plek waar industrie, creativiteit en innovatie samenkomen.

Missie

FUTURE FLUX FESTIVAL is een jaarlijks festival en brengt een breed publiek in aanraking met nieuwe ideeën, verhalen en toepassingen voor de toekomst. Dit doet het festival door het maken van spannende experimenten, nieuwe samenwerkingen, exposities, lezingen, workshops en muziekprogramma. Daarnaast programmeert Future Flux Festival gedurende het jaar verschillende activiteiten in nauwe samenwerking met haar partners.

Uitgangspunt van het FUTURE FLUX FESTIVAL is de verbindende schakel te zijn tussen high-low content, kunst en industrie, technologie en stad.

Organisatie

Stichting RDM festival
Directiekade 32
3089 JA Rotterdam

Voor vragen kun je contact opnemen met info@futurefluxfestival.nl

Team
Creative Director: Tanja Koning
Programma: Veerle Devreese en Michelle Kasprzak
Productie: Buro Cobalt
Marketing / communicatie: Creatieve Kwesties

Bestuur
Voorzitter: Jos van der Vegt
Secretaris: Karin van de Braak
Penningmeester: Huub Sparnaay
Bestuurslid: Carla Hoekendijk

Grafisch ontwerp: Kadre – Mark Holtmann

FAQ

Partners

Powered by

RDM Rotterdam

Sponsors

sponsor-logos