DE WERELD VAN MORGEN PODCAST OP FFF

De Wereld van Morgen Podcast is een maandelijkse audio-podcast van Nick Kiran en Lorenzo van Galen. Kernwoorden zijn innovatie en verandering. In één zin? Subjectieve verdieping in welke verandering technologie op het gebied van business modellen, gedrag en andere maatschappelijke verschuivingen teweeg brengt. Oftewel in onze podcast hoor je vandaag dat jouw baan in de wereld van morgen door een robot wordt uitgevoerd en of jij die mag assisteren of kan genieten van een pina colada in de zon.

Het FUTURE FLUX FESTIVAL is the place to be als je in the scene zit voor nieuwe technologie en innovatie. Nick en Lorenzo bespreken iedere maand onderwerpen die hier op aansluiten. Als grootste Nederlandstalige podcast over innovatie waren zij aanwezig tijdens FUTURE FLUX FESTIVAL om eens te kijken en het er over te hebben.

Meer informatie over De Wereld van Morgen Podcast. 

23 mei 2016