SAVE THE DATE

9 – 10 JUNI FUTURE FLUX FESTIVAL 2017

Vorig jaar was de allereerste editie van FUTURE FLUX FESTIVAL in de Onderzeebootloods. Dit jaar is FUTURE FLUX FESTIVAL terug met een meerdaags festival: op vrijdag 9 en zaterdag 10 juni stap je in een wereld vol spectaculaire technologie, nieuwe kunst, performances en muziek tijdens FUTURE FLUX FESTIVAL 2017.

Spectaculaire technologie en nieuwe kunst
FUTURE FLUX FESTIVAL 2017 is een festival van en met creatieve makers, waarin wordt gezocht naar nieuwe verbindingen tussen mens, technologie, industrie en kunst. Dat je de wereld kunt veranderen door dingen te maken is daarbij het uitgangspunt. Het festival vindt plaats in de Onderzeebootloods op RDM Rotterdam. Op deze grootse plek met een rijke industriële historie, komen industrie, creativiteit en innovatie samen.

Zet 9 – 10 juni 2017 alvast in je agenda en houd de website in de gaten voor het laatste nieuws over het programma en tickets!

 

16 jan 2017