INDUSTRY DAY: INSPIRATIEDAG VOOR BEDRIJFSLEVEN EN CREATIEVE SECTOR

3D printers, Internet of Things, robotisering en nieuwe materialen; in hoog tempo verandert de maakindustrie. Tijdens Industry Day op 9 juni 2017 kijken we hoe we slim kunnen anticiperen op ontwikkelingen die onze omgeving in rap tempo veranderen.

Laat je inspireren door pioniers!
Hoe kunnen we ook in de 21e eeuw een koers varen waarmee we hoofd kunnen bieden aan de vele uitdagingen die ons te wachten staan? En hoe gaan we binnen ons werkveld zelf met innovatie aan de slag? Ontdek het tijdens Industry Day in de Onderzeebootloods en het Innovation Dock op RDM Rotterdam, dé plek waar industrie, creativiteit en innovatie samenkomen. Al prototypend breken creatieve geesten met een frisse, tegendraadse blik de bestaande business open en vernieuwen het werkveld. Laat je inspireren door deze pioniers!

Hoe ziet het programma eruit? 
Het ochtendprogramma bestaat uit keynotes waarin vooruitstrevende ontwerpers, ondernemers, wetenschappers en kunstenaars vertellen hoe zij tegen de toekomst aankijken. Geïnspireerd geraakt? ’s Middags barst het programma uit zijn voegen met workshops, demonstraties en inspiratiesessies waarin je zelf aan de slag gaat. Stroop dus je mouwen op voor workshops van RDM Makerspace, ontdek hoe slecht internet ruikt, leer de ins- en outs van 3D printen met staal en deel je kennis in de inspiratiesessies. Serieuze business-cases worden afgewisseld met creatieve sessies.

Het doel van Industry Day
Inspiratie en nieuwe kennis opdoen. Nieuwe mensen leren kennen die net als jij de kansen zien die nieuwe technologie brengen en er mee aan de slag gaan. Mensen verder brengen door je kennis te delen. Deel worden van de innovatiegemeenschap op RDM Rotterdam!

De kaartverkoop start vanaf 1 maart
Early birds tickets: 250 euro (slechts 50 beschikbaar!)
Industry Day dagticket: 300 euro

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de early bird verkoop? Laat je mailadres achter en ontvang een berichtje als de verkoop gaat starten.